Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandagavond meditatie

09/01/2023 @ 19:30 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Wekelijkse meditatiebijeenkomst op maandagavond van 19.30-21.00 uur. Vanavond begeleid door Riët Aarsse – samen zitten met begeleiding rond ‘wat merk ik op?’ (onderzoek als verlichtingsfactor)

De wekelijkse inzichtmeditatie bijeenkomsten zijn voor mensen met (enige) meditatie-ervaring. Mocht je nog nooit hebben gemediteerd, of kennis willen maken met vipassana/inzichtmeditatie, dan kan je meedoen aan een introductiecursus inzichtmeditatie.

De opbouw van de meditatiebijeenkomst is meestal als volgt: introductie en zitmeditatie (ca 45 min), daarna ca 30 min sta- en loopmeditatie gevolgd door uitwisseling met Q&A (ca 15 min). Afhankelijk van wie de avond begeleid zal er wat meer of minder uitleg worden gegeven. De uitwisseling heeft als doel je meditatieproces te ondersteunen en het is mooi om ook ervaringen van anderen te horen.

De inzichtmeditatie wordt vanaf 2023 door Riët Aarsse, Sjoerd van der Linden, Victor Melenhorst en Peter Stravers.

Wie wanneer begeleidt kan je hier lezen.

Hier kan je meer over de begeleiders lezen.

Waar? Live op het WG-Terrein, Amsterdam Oud-West, Ketelhuisplein 41, 1054 RD Amsterdam  – Hoek Anna Spenglerstraat – (Aanbellen bij Spiegelzaal).

Tijd: 19.30-21.00 uur – Wees svp op tijd, fijn als je minimaal 10 minuten van te voren aanwezig bent (thee staat klaar).

Kosten: 5 euro (dit zijn kosten voor de huur en AIM).
Graag vooraf betalen door je aan te melden met onderstaand formulier. Dat is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er zullen komen. Dus graag vooraf aanmelden als het kan, en anders zien we je verschijnen.

Na afloop is er mogelijkheid voor het beoefenen van dana (donatie aan begeleider).

AANMELDEN:








Graag tot ziens op het WG-terrein, in de Spiegelzaal.

Gegevens

Datum:
09/01/2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

WG-terrein
Ketelhuisplein 41
Amsterdam, 1054 RD
+ Google Maps