Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE Metta-meditatie op dinsdagavond

19/01/2021 @ 20:00 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Metta-meditatie (mildheid, vriendelijkheid)
Metta is een pali woord (de taal waarin de vroeg boeddhistische teksten zijn opgeschreven) dat verwant is aan ‘vriend’. Door Metta-meditatie versterken en ontwikkelen we vriendelijke welwillendheid voor onszelf en anderen. Tijdens de metta-meditatie gaan we de stilte in met vriendelijkheid. Metta is verbonden met vreugde en een tegenhanger van boosheid, ongeduld en irritatie. Metta-beoefening is behulpzaam bij het opmerken van onze reactieve patronen en het omgaan met eventuele hindernissen in de meditatie. Metta helpt om in het dagelijks leven wat vaker vanuit geduld en wijsheid te reageren. Door oefening ontwikkelen we deze kwaliteiten.

De tweewekelijkse metta-meditatie op dinsdag wordt begeleid door Riët Aarsse, Chris Grijns, Riëtte van der Plas of Sjoerd van der Linden. Voorlopig online van 20.00 tot 21.30 uur

Deelname is kosteloos. Het is van belang dat je je aanmeldt voor de ONLINE SESSIES door op deze link te klikken. Je ontvangt een link om in de virtuele meditatieruimte te komen. Leuk als je meedoet en als je vragen hebt, horen we het graag. De begeleiding is op basis van dana.

Gegevens

Datum:
19/01/2021
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail:
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl