Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online! Nieuwjaarsbijeenkomst in de virtuele meditatieruimte. Welkom!

03/01/2021 @ 14:30 - 16:00

Intenties als bron voor tevredenheid

Lieve mediterenden, 
We dachten samen te komen vandaag in het WG, Oud West, maar dat gaat dus niet. Het lijkt ons érg leuk om elkaar wél online te treffen, goede wensen uit te wisselen, elkaar te zien, virtueel te proosten en ook samen in stilte te zijn. Verbinding maken en (weer) in contact zijn met elkaar. En daartoe willen we je van harte uitnodigen!

Programma: meet en greet, stille meditatie en contemplatie, korte dhammatalk door Riët Aarsse. 

Dhammatalk: Onze intenties als bron voor tevredenheid
De intentie waarmee we iets gaan doen helpt mee aan wat er vervolgens ontstaat. Door met zorgzame aandacht contact te maken met wat in ons leeft, kunnen we ontdekken met welke kwaliteiten we onszelf in beweging zetten! Dit kan een boel uitmaken. Of zoals Dalai Lama het zegt: “Als we tevreden willen terugkijken moeten we dingen doen waar we tevreden over kunnen zijn”. 
Van harte welkom.

MELD JE HIER AAN  voor de zoomlink. 

 

De bijeenkomst duurt anderhalf uur. Tussendoor is er ook gelegenheid om te bewegen.

De bijeenkomst is voor iedereen, degenen die bekend zijn met Amsterdam Inzichtmeditatie en ook zeer welkom als je nieuw bent. Een mooie gelegenheid om kennis te maken. Voel je welkom. 

De begeleiders begeleiden op vrijwillige basis, om de oefening te delen en met elkaar te kunnen zijn. Je kan dana beoefenen door te doneren aan de begeleider. Dana is een mooie oefening, ook om over te contempleren; we worden er vrolijk van. Hier kan je er meer over lezen. 

 

Gegevens

Datum:
03/01/2021
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail:
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

Online