Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – samen mediteren op zondagmiddag

07/02/2021 @ 14:30 - 16:30

Online – samen mediteren op zondagmiddag

In de periode van lockdown zal de live meditatiemiddag op het WG terrein in Amsterdam Oud West ONLINE aangeboden worden.
Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. We merken dat het niet alleen leuk is, maar ook belangrijk om elkaar te zien. Ook online kan je contact maken met elkaar, en het is fijn om van elkaar te horen wat er leeft in de meditatie en ook in deze bijzondere tijden. 

Er is begeleide zitmeditatie, loopmeditatie en uitwisseling. Samen mediteren is inspirerend en een mooie manier om elkaar te ontmoeten. 

De geest is vaak reactief. Daardoor zijn we vaak zonder het bewust te merken in conflict met de realiteit. Deze zondag zal er daarom speciale aandacht zijn voor niet-doen. Het aandacht zijn met wat zich aandient, zonder in te grijpen, zonder te proberen het anders te maken dan het is. Dit geeft ruimte contact te maken met het moment zoals het is, met al zijn facetten, en daarin te ontspannen. 

Deze online middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. 

Als je je aanmeldt door DIT FORMULIER in te vullen, ontvang je de link naar de zoomroom op zondagochtend 7 februari.

De meditatie wordt begeleid door Victor Melenhorst. Een gelegenheid tot dana beoefenen aan de begeleider is achteraf via een tikkie.

Iedereen is welkom! 

Gegevens

Datum:
07/02/2021
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail:
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

Online