Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE – samen mediteren op maandagavond

28/06/2021 @ 20:30 - 21:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

In de periode van lock-down zal de live meditatieavond op het WG terrein in Amsterdam Oud West ONLINE aangeboden worden.
Deze avonden worden afwisselend begeleid door de volgende begeleiders van Amsterdam Inzichtmeditatie: Riët Aarsse, Arne van Huis, Victor Melenhorst, Chris Grijns en Ria Kea. 
Elke avond wordt aandacht gevestigd op een kwaliteit die helpt om opmerkzaamheid, vriendelijkheid, kalmte en inzicht te ontwikkelen.
Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. We merken dat het niet alleen leuk is, maar ook belangrijk om elkaar te zien. Ook online kan je contact maken met elkaar, en het is fijn om van elkaar te horen wat er leeft in de meditatie en ook in deze bijzondere tijden. 

Er is begeleide zitmeditatie, bewegen en uitwisseling. Samen mediteren is inspirerend en een mooie manier om elkaar te ontmoeten. 

Iedereen is welkom! 

MELD JE HIER AAN VOOR DE ONLINE MEDITATIE 

 

De begeleiders begeleiden op vrijwillige basis, om de oefening te delen en met elkaar te kunnen zijn. Je kan dana beoefenen door te doneren aan de begeleider. Dana is een mooie oefening, ook om over te contempleren; we worden er vrolijk van. Hier kan je er meer over lezen. 

Gegevens

Datum:
28/06/2021
Tijd:
20:30 - 21:45
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail:
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

WG-terrein
Ketelhuisplein 41
Amsterdam, 1054 RD
+ Google Maps