Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingsgroep Inzichtmeditatie

12/04/2022 @ 19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Als we een tijdje bezig zijn met mediteren kunnen we dingen tegenkomen die we niet direct kunnen plaatsen, vragen over hebben of waar we wat ondersteuning bij zouden willen. Je ben heel welkom op de doorgaande verdiepingsgroep olv Ria Kea op dinsdagavond  om voor een wat langere periode samen met anderen te mediteren en uit te wisselen. De thema’s die aan bod komen gaan over de kwaliteiten die we ontwikkelen in de meditatie. De onderwerpen waar we het over zullen hebben ontstaan dynamisch in de groep, er wordt uitgewisseld en er is uitleg vanuit de dhamma over het proces van meditatie. Tijdens een bijeenkomst is er zit- en loopmeditatie en soms wat aandachtig bewegen. In deze groep trek je min of meer samen op in de ontdekkingsreis van de meditatie.
Je bent heel welkom om hieraan deel te nemen. Het is verdiepend, inspirerend en ondersteunend op ons pad van inzicht en compassie. In januari 2022 start een nieuwe serie die tevens een voortzetting is van de groep die al een tijdje samenkomt. Wees welkom!

Waar? Online – na aanmelding ontvang je een zoomlink

Wanneer? 7 dinsdagavonden: 5-12-19-26 april, 3-10-31 mei.
Van 19.30 uur – 21.30 uur.

Kosten?
De bijdrage aan de onkosten is laag gehouden, zodat iedereen mee kan doen. Voor alle 7 keer is dit 25 euro. En voor dayaka’s (weldoeners van AIM) wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd voor de gehele serie van 7 keer.
Je kan hier aanmelden:

De begeleiding door Ria Kea is op basis van donatie (dana is een geweldige praktijk die je oefening wonderbaarlijk kan ondersteunen, onder andere omdat het vele mensen blij kan maken – om zelf te ervaren!).

 

Gegevens

Datum:
12/04/2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail:
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

Online