Stadsretraite

Een stadsretraite biedt de mogelijkheid om langer dan een dag te mediteren. Het kan een weekend zijn of een combinatie van (doordeweekse) avonden en een weekend. Het voordeel van een stadsretraite is dat je gewoon naar je werk kan of de dingen thuis kan doen, terwijl je ook een periode intensiever met de beoefening bezig kan zijn. Er zijn stadsretraites die geheel gericht zijn op inzichtmeditatie, metta (vriendelijkheids-) meditatie, Insight Dialogue of een combinatie ervan.

Vaak nemen we de beoefening mee naar het dagelijks leven en worden de dingen van het dagelijks leven een heel natuurlijk onderdeel van de oefening. Doordat we tijdens de stadsretraite ook weer samenkomen om te mediteren, is er (mindful) uitwisseling van ervaringen. Je wordt geïnspireerd en ondersteund met korte lezingen en begeleiding.

Eerstvolgende stadsretraite: najaar 2020
Insight Dialogue Hybride Stadsretraite

LISTENING TO CHANGE
Waking up to the instability of our world

 Tijdens deze stadsretraite zullen we onderzoeken hoe we ons verhouden tot verandering in onszelf en tot verandering in onze buitenwereld.

Vrijdagavond mediteren we buiten in een park, zaterdag binnen en zondagochtend thuis, online achter de computer met andere mediterenden uit andere steden. Zo vormen we een netwerk van beoefenaren Insight Dialogue met wie we online kunnen oefenen.

Praktische informatie
Data worden nog bekend gemaakt.

Aanmelden kan op door deze link te volgen naar de aanmeldpagina.

Als je vragen hebt, stuur dan svp een mailtje naar info@amsterdaminzichtmeditatie.nl.