Zitgroep WG (Oud-West)

Vanaf 1 mei 2023 is er, naast de begeleide meditatiegroep om 18.00 uur, ook een niet-begeleide zitgroep om 20.00 uur op het WG terrein in Amsterdam Oud-West. Deze groep komt eens per 2 weken bij elkaar.

Deze zitgroep mediteert en is ook een echte groep. Er is een gedeelde intentie om samen te mediteren en een commitment met elkaar aan te gaan van aanwezigheid en betrokkenheid. Er is een wens om elkaar te ondersteunen en te inspireren op het pad van inzicht en bevrijding. Een intentie om te delen in de energie en geborgenheid van een zitgroep.

Er is gelegenheid tot zit-, loop- en metta-meditatie, met na afloop ruimte voor uitwisseling. De meditaties verlopen in stilte, en worden niet begeleid. Daarom is het van belang dat je voldoende ervaring hebt en je dus zelfstandig kan mediteren. De inhoud en vorm van de bijeenkomsten kunnen in onderling overleg verder ontwikkeld en aangepast worden, naar behoefte en inzicht.

Als je de wens hebt om eens in de veertien dagen samen te mediteren (of minimaal een keer per maand) en het commitment je aanspreekt, wees van harte welkom!
De bijeenkomsten zijn op maandagen van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur.

We delen onderling de huurkosten. Deze worden verdeeld onder de deelnemers en het aantal keren dat je komt. Deze bijdrage is ongeveer tussen de € 7,50 en €15,- per persoon per maand. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van het aantal deelnemers.

De bijdrage wordt vooraf betaald over een periode van twee maanden. Je kan natuurlijk eerst een keertje komen om te kijken of je aansluiting voelt. En daarna kan je in overleg met Peter Stravers de volgende stappen zetten om een regelmatige deelnemer aan de zitgroep te worden.

Je bent van harte welkom!
Voor vragen en om je aan te melden graag mailen naar Peter Stravers, email: zitgroepWG@amsterdaminzichtmeditatie.nl.
Peter kan dan ook inzicht geven wat de bijdrage ongeveer zal zijn.
Adres: Spiegelzaal, Ketelhuisplein 41, Amsterdam