Aanmelden

Op deze pagina kun je je aanmelden voor activiteiten van Amsterdam Inzichtmeditatie. 

Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en daarmee akkoord bent.
Na het verzenden van je aanmelding krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. In die mail staat ook hoe je kunt betalen (indien van toepassing). Enkele dagen voor de start van de activiteit ontvang je nog een mail met praktische informatie.


COVID19 MAATREGELEN
Bij bijeenkomsten in een meditatiezaal zullen de meditatiekussens op anderhalve meter afstand van elkaar liggen. Bij ID bijeenkomsten dragen we allemaal een transparant gelaatsmasker tijdens de sessies. Wij zorgen dat deze aanwezig zijn, je kunt ze kopen voor circa 6 euro.
Voorafgaand aan elke activiteit ontvang je een formulier per email met Covid19 gezondheidsvragen. Ook voor activiteiten bij Amsterdam Inzichtmeditatie geldt het verzoek om thuis te blijven als jij of familieleden in jouw huishouden besmet zijn met Covid19 of nog onbevestigde ziekteklachten hebben. 


Hier volgen links voor AANMELDEN VOOR ONLINE OPEN MEDITATIEBIJEENKOMSTEN die via zoom plaatsvinden. Na aanmelding ontvang je voor aanvang van de bijeenkomst een zoomlink. 

Check je spamfolder als je geen mail hebt ontvangen!

Hieronder kun je je inschrijven voor cursussen en andere activiteiten.
NB. De onderstaande bedragen geven alleen de kosten weer. Deze zijn exclusief een – vrijwillige – donatie voor de begeleiders die ter plekke gegeven kan worden. 

    Ik meld mij aan voor:


    Lees in de privacyverklaring hoe Amsterdam Inzichtmeditatie met jouw gegevens omgaat.

    Je aanmelding is definitief als je bijdrage aan de activiteit ontvangen is. Na het verzenden van dit formulier krijg je een e-mail met de betaalinformatie.