Aanmelden

Op deze pagina vind je uitleg over aanmelden voor activiteiten bij Amsterdam Inzichtmeditatie. 

Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en daarmee akkoord bent.

Er zijn twee manieren van aanmelden:

  1. Voor cursussen kun je je aanmelden via het aanmeldformulier dat je vindt bij de beschrijving van de activiteit in de agenda.
  2. Voor open online activiteiten kun je je hieronder aanmelden, door op de betreffende link te klikken. 
    Na het verzenden van je aanmelding krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. In die mail staat ook hoe je kunt betalen (indien van toepassing). Enkele dagen voor de start van de activiteit ontvang je nog een mail met praktische informatie en de eventuele zoomlink.

COVID19 MAATREGELEN
Bij live bijeenkomsten, als het mogelijk is, zullen de meditatiekussens op anderhalve meter afstand van elkaar liggen. Bij live ID bijeenkomsten dragen we allemaal een transparant gelaatsmasker tijdens de sessies. Wij zorgen dat deze aanwezig zijn, je kunt ze kopen voor circa 6 euro.
Ook voor live activiteiten bij Amsterdam Inzichtmeditatie geldt het verzoek om thuis te blijven als jij of familieleden in jouw huishouden besmet zijn met Covid19 of nog onbevestigde ziekteklachten hebben. 


AANMELDEN VOOR ONLINE OPEN MEDITATIEBIJEENKOMSTEN
Na aanmelding ontvang je voor aanvang van de bijeenkomst een zoomlink. Check svp je spamfolder als je geen mail hebt ontvangen!

AANMELDEN VOOR CURSUSSEN

  • DE CURSUSSEN STAAN IN DE AGENDA. GA NAAR DE AGENDA EN VUL BIJ DE AANKONDIGING VAN DE CURSUS HET FORMULIER IN.