Aanmelden

AANMELDEN OM WELDOENER (DAYAKA) TE WORDEN
Met ingang van 1 september 2021 is er een mooie manier om Amsterdam Inzichtmeditatie te ondersteunen. 
Dit betekent dat je een maandelijkse bijdrage van 10 euro betaalt voor de duur van een jaar. Na een jaar is er de mogelijkheid om te verlengen of om te stoppen. Het geeft jou ook een aantal voordelen. 
Als dank ontvang je:
– Gratis toegang tot alle open meditatiebijeenkomsten. Dit zijn de wekelijke inzichtmeditatiebijeenkomsten op maandagavond (WG-terrein/online), de 2-wekelijkse metta- of tonglen meditatiebijeenkomsten op dinsdagavond (Gelderse kade/online) en de maandelijkse zondagmiddagbijeenkomsten (WG-terrein). Ook de meditaties-in-de-natuur zijn kosteloos bij te wonen. Deze activiteiten kosten met ingang van 1 september 5 euro, ook als ze online plaatsvinden. 
– Korting van 20%-50% op de meditatiedagen, introductiecursussen en vervolgseries en verdiepingscursussen. De korting varieert per activiteit en staat bij de activiteit vermeld. De kosten van deze cursussen variëren van 15-95 euro, afhankelijk van de duur van de cursus en of deze op locatie of online wordt aangeboden. Met korting wordt dit 10-75 euro. 

Alle activiteiten worden op basis van dana gegeven/ oefening in generositeit. Je kan dus altijd een vrijwillige bijdrage geven aan de begeleider. Als de activiteit online, stuurt de begeleider een link voor dana. 

Je kan op elk moment besluiten om weldoener/dayaka te worden! 
Ja, ik word ondersteuner (opent nieuwe pagina).

AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN
Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en daarmee akkoord bent.

  1. Voor cursussen kun je je aanmelden via het aanmeldformulier dat je vindt bij de beschrijving van de activiteit in de agenda.
  2. Voor open online activiteiten kun je je hieronder aanmelden, door op de betreffende link te klikken. 
    Na het verzenden van je aanmelding krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. In die mail staat ook hoe je kunt betalen. Enkele dagen voor de start van de activiteit ontvang je nog een mail met praktische informatie en de eventuele zoomlink.

COVID19 MAATREGELEN
Bij live bijeenkomsten is de bedoeling dat we enige afstand bewaren. Ook geldt het verzoek om thuis te blijven als jij of leden in jouw huishouden besmet zijn met Covid19 of nog onbevestigde ziekteklachten hebben. 


AANMELDEN VOOR CURSUSSEN EN ONLINE OPEN MEDITATIEBIJEENKOMSTEN

  • GA NAAR DE AGENDA EN VUL BIJ DE AANKONDIGING VAN DE CURSUS HET FORMULIER IN.