Meditatie-avonden

Voor iedereen die zin heeft om samen te mediteren. Samen zitten werkt inspirerend voor je eigen meditatie, en met jouw aanwezigheid inspireer je anderen weer.

Vanaf 6 april zijn er wekelijkse online meditatie-bijeenkomsten op maandagavond van 20.00-21.00 uur.  Dit is voor mensen met meditatie-ervaring. Mocht je nog nooit hebben gemediteerd, of kennis willen maken met vipassana/inzichtmeditatie, dan kan je meedoen aan de online introductiecursus inzichtmeditatie.

De online bijeenkomsten worden begeleid door verschillende begeleiders:
Marieke Jansen, Ria Kea, Riët Aarsse, Joost Verdonkschot. 

Meld je aan via deze link om deel te nemen! Je ontvangt dan een instructie voor het video chat programma waar we mee werken (zoom) en een link om in de virtuele meditatiezaal te kunnen komen 🙂

De opbouw van een bijeenkomst is meestal als volgt: korte inleiding en zitmeditatie; loop- of stameditatie; Q&A en uitwisseling. 

Waar?
ONLINE Meld je hier aan, dan ontvang je informatie over het video chat programma zoom en een link naar de virtuele meditatieruimte. 

Wanneer?
Maandagavond van 20.00-21.00 UUR. 

Kosten

Deelname is gratis. De begeleiding is uit vrijgevigheid en we nodigen iedereen uit om ook vrijgevigheid te oefenen (de beoefening van  dana). 

aanmelden

Samen mediteren, samen ontwaken