Meditatie-avonden

Voor iedereen die zin heeft om samen te mediteren. Samen zitten werkt inspirerend voor je eigen meditatie, en met jouw aanwezigheid inspireer je anderen weer. We komen iedere maandag corona-proof bij elkaar. Van harte welkom!

Dit is voor mensen met meditatie-ervaring. Mocht je nog nooit hebben gemediteerd, of kennis willen maken met vipassana/inzichtmeditatie, dan kan je meedoen aan een introductiecursus inzichtmeditatie.

De opbouw van een bijeenkomst is meestal als volgt: korte inleiding en zitmeditatie; loop- of stameditatie (1 uur) Q&A en uitwisseling (15 minuten) 

Je hoeft je niet aan te melden voor deze avond. Na afloop is er mogelijkheid voor het beoefenen van dana.

Waar?
Maandagavonden zijn op het WG-Terrein, Amsterdam Oud-West, Ketelhuisplein 41, 1054 RD Amsterdam (Aanbellen bij grote zaal).

Wanneer?
Iedere maandagavond. Inloop vanaf 20.15 uur, start om 20.30 uur. Daarnaast is de bijeenkomst online te volgen. Dan is het noodzakelijk om je aan te melden, zodat we je een zoomlink kunnen sturen:  Aanmelden.  Kijk daarvoor ook in de agenda. (In perioden van lock down uitsluitend online deelname uiteraard).

Kosten?
Een bijeenkomst kost 5 euro (cash te voldoen). Tenzij je ondersteuner bent, dan is het vrij. Info en lid worden op deze pagina.

 

Wie begeleidt? Sjoerd van der Linden, Peter Stravers, Victor Melenhorst, of Riët Aarsse vormen het begeleidersteam van de maandagavond meditatie op het WG terrein. Wees welkom! 

 

Samen mediteren, samen ontwaken