Meditatiedagen

Samen mediteren is inspirerend en kan ondersteunend zijn voor je eigen beoefening. En met jouw beoefening inspireer je anderen ook weer. Gewoon door te zitten, te ontspannen en opmerkzaamheid te oefenen. Een meditatiedag helpt om wat langer achter elkaar te oefenen, je beoefening weer op te frissen en geïnspireerd te raken en verder je geest te trainen. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

De meditatiedagen worden verzorgd door meditatieleraren uit Nederland en soms ook uit het buitenland. Dit biedt de mogelijkheid in contact te komen met verschillende benaderingswijzen van inzichtmeditatie en mindfulness beoefening. 

In 2020 en 2021 zijn door Covid de dagen met Doshin Houtman, Zuster Viranani en Bart van Melik online aangeboden. Ook online was het super mooi en fijn om met elkaar te mediteren met deze inspirerende leraren.

Kosten
Een bijeenkomst kost 25 euro (huur/organisatie). Tenzij je lid bent, dan is er 20% korting op een meditatiedag. Info en lid worden op deze pagina.

Dana
De begeleiding van de meditatiedagen is op basis van dana. Dana betekent vrijgevigheid.

Meer informatie
Kijk in de agenda voor de volgende meditatiedag. Of blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.