Lid worden

Lid worden van Amsterdam Inzichtmeditatie
Met ingang van heden (12 augustus 2021) voeren we de mogelijkheid in om lid te worden van Amsterdam Inzichtmeditatie. Dit heeft praktische redenen en spirituele. Het praktische is dat we flexibeler leuke dingen kunnen organiseren voor mediterenden, en niet voor dingen als inloopmeditaties of online activiteiten steeds iets hoeven te vragen om de kosten te dekken. Het vereenvoudigt. En dat is belangrijk, voor ons en voor jou als mediterende.
De spirituele reden is dat we gezamenlijk mediteren en we door een lidmaatschap ook in formele zin een gemeenschap vormen van mediterenden. Hoe je dat zelf ervaart of invult en hoe zich dat kan ontwikkelen kan nog alle kanten op. Maar we hopen op verbinding en gezamenlijkheid.
Een ander aspect is dat je met jouw contributie Amsterdam Inzichtmeditatie ondersteunt en dit kan ook inspirerend en ondersteunend zijn voor je eigen pad en meditatie. Voel je welkom om deel uit te maken van deze groeiende gemeenschap van mediterenden, online of live. Verbonden door dat mooie wat de meditatie ons kan brengen: wijsheid en compassie en een lichter leven.

Hoe zit het?
Maandelijkse contributie van 10 euro gedurende een jaar.
Het lidmaatschap betekent een maandelijkse contributie van 10 euro gedurende een jaar. Na een jaar is er de mogelijkheid om te verlengen of om te stoppen.

Wat krijg je daarvoor?
Voordelen van een lidmaatschap:
– Gratis toegang tot alle open meditatiebijeenkomsten. Dit zijn de wekelijke inzichtmeditatiebijeenkomsten op maandagavond (WG-terrein/online), de 2-wekelijkse metta-meditatiebijeenkomsten op dinsdagavond (Gelderse kade/online) en de maandelijkse zondagmiddagbijeenkomsten (WG-terrein). Ook de meditaties-in-de-natuur zijn kosteloos bij te wonen. Deze activiteiten kosten met ingang van 1 september 5 euro, ook als ze online plaatsvinden. 
– Korting van 20%-50% op de meditatiedagen, introductiecursussen en vervolgseries en verdiepingscursussen. De korting varieert per activiteit en staat bij de activiteit vermeld. De kosten van deze cursussen variëren van 15-95 euro, Dit is afhankelijk van de duur van de cursus en of deze op locatie of online wordt aangeboden. Met korting wordt dit 10-75 euro. 

Is het verplicht? Nee
Je hoeft geen lid te worden natuurlijk om onderdeel te zijn van de meditatiegemeenschap. Een lidmaatschap is niet nodig want betaling per activiteit is ook mogelijk.

Dana
En naast de vaste organisatiekosten (met of zonder lidmaatschap) die verbonden zijn aan een activiteit, nodigen we je van harte uit om dana/generositeit te beoefenen aan de begeleiders. Zij begeleiden de activiteit omdat ze het belangrijk vinden dat de teachings en de oefening de wereld in blijven komen. Mediteren doen we immers niet alleen voor onszelf. Je kan hen altijd een vrijwillige bijdrage geven en dat wordt zeer op prijs gesteld.

Je kan op elk moment lid worden! 

Aanmelden:
In de maand augustus kun je alvast lid worden door onderstaand formulier in te vullen.
Je wordt eerst voor 1 maand lid. In september krijg je een mail voor een akkoordverklaring van het automatisch afschrijven van 10,- euro voor de volgende 11 betalingen. Na 12 maanden kan je stoppen of verlengen.

Ja, ik word lid en ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.