Welkom weldoener

Beste,

Welkom als weldoener van Amsterdam Inzichtmeditatie! We zijn heel blij met je. En dank je wel voor deze maand bijdrage van 10 euro.

Er wordt vanaf nu elke maand (rondom deze dag) 10 euro van je bankrekening afgeschreven. We hopen op een verbinding van een jaar. Je kan ten allen tijde stoppen met deze automatische, maandelijkse afschrijving van 10 euro door een mailtje te sturen. Dan zetten we het onmiddellijk stop.

We hopen dat het je vreugde schenkt om AIM te ondersteunen.

Er zijn ook andere voordelen die we graag willen noemen: 
– Gratis toegang tot alle open meditatiebijeenkomsten. Dit zijn de wekelijke inzichtmeditatiebijeenkomsten op maandagavond (WG-terrein/online), de 2-wekelijkse metta-meditatiebijeenkomsten en de tonglen-meditatiebijeenkomsten op dinsdagavond (Gelderse kade/online) en de maandelijkse zondagmiddagbijeenkomsten (WG-terrein). Voor anderen bedragen de kosten daarvoor 5 euro.

– dayaka’s/weldoeners ontvangen korting van 20%-50% op de meditatiedagen, introductiecursussen en vervolgseries en verdiepingscursussen. De korting varieert per activiteit en staat bij de activiteit vermeld.

Voor de open meditaties hoef je je niet aan te melden. Je kan gewoon komen! Of gewoon inloggen.
Alle ZOOM-INFORMATIE vind je op deze pagina (het wachtwoord is dayaka). Deze informatie zullen we ook nog naar je emailadres sturen.

Check svp je email.

Met hartelijke groet,

Amsterdam Inzichtmeditatie