Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandagavond meditatie NB: ONLINE VANAVOND

31/01/2022 @ 20:30 - 21:45

Voor iedereen die zin heeft om samen te mediteren. Samen zitten werkt inspirerend voor je eigen meditatie, en met jouw aanwezigheid inspireer je anderen weer. Van harte welkom!

Dit is voor mensen met (enige) meditatie-ervaring. Mocht je nog nooit hebben gemediteerd, of kennis willen maken met vipassana/inzichtmeditatie, dan kan je meedoen aan een introductiecursus inzichtmeditatie.

De opbouw van een bijeenkomst is meestal als volgt: korte inleiding en zitmeditatie; loop- of stameditatie (1 uur) Q&A en uitwisseling (15 minuten). De uitwisseling heeft als doel je meditatieproces te ondersteunen en het is mooi om ook ervaringen van anderen te horen. De begeleider licht toe vanuit de dhamma wat we tegen kunnen komen in de meditatie.

Begeleiding: Sjoerd van der Linden, Victor Melenhorst of Riët Aarsse.

Na afloop is er mogelijkheid voor het beoefenen van dana.

Waar? op het WG-Terrein, Amsterdam Oud-West, Ketelhuisplein 41, 1054 RD Amsterdam  – Hoek Anna Spenglerstraat – (Aanbellen bij grote zaal). Ook is het mogelijk om Online de meditatie bij te wonen.

Kosten: 5 euro.  Na aanmelding ontvang je een zoomlink. Wees svp op tijd en kom 10 minuten van te voren.

AANMELDEN:
Tot ziens op het WG-terrein of online.

Dayaka’s of weldoeners: Geen kosten, je kan gewoon komen. Als je online wilt deelnemen kan je de informatie gebruiken die naar je emailadres is gestuurd. Indien je weldoener van AIM wilt worden kun je hier klikken voor meer informatie en aanmelden.

Gegevens

Datum:
31/01/2022
Tijd:
20:30 - 21:45
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

WG-terrein
Ketelhuisplein 41
Amsterdam, 1054 RD
+ Google Maps