Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe zitgroep op maandagavond om 20.00 uur, WG terrein

15/05/2023 @ 20:00 - 21:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Zitgroep op het WG vanaf maandagavond 1 mei, 20.00 uur, in de Spiegelzaal.

Dit is een uitnodiging om mee te doen aan een nieuwe zitgroep in Amsterdam Oud-West.

Misschien herken je je in de wens om samen te mediteren en een commitment met elkaar aan te willen gaan van aanwezigheid en betrokkenheid. De wens om elkaar te ondersteunen en te inspireren op het pad van inzicht en bevrijding. De wens om te delen in de energie en de geborgenheid van een zitgroep.

Het idee is dat er gelegenheid is tot zit-, loop- en mettameditatie met na afloop ruimte voor uitwisseling. De meditaties verlopen in stilte, en worden niet begeleid. Daarom is het van belang dat je voldoende ervaring hebt en dus zelfstandig kan mediteren.
De inhoud en vorm van de bijeenkomsten kunnen in onderling overleg verder ontwikkeld en aangepast worden, naar behoefte en inzicht. We willen daar de eerste bijeenkomst op 1 mei voor gebruiken, en dat is ook een mooie gelegenheid om alvast kennis te maken met elkaar.

Als je de wens hebt om eens in de veertien dagen samen te mediteren (of minimaal een keer per maand), wees welkom. De bijeenkomsten zullen op maandagen van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur zijn.

We delen onderling de huurkosten. Deze worden verdeeld onder de deelnemers en het aantal keren dat je komt. We vermoeden dat deze bijdrage tussen de €7,50 – €15,- per persoon per maand zal zijn. De hoogte van de bijdrage is dus afhankelijk van het aantal deelnemers.

De bijdrage wordt vooraf betaald over een periode van twee maanden.

De eerste bijeenkomst is gepland op maandagavond 1 mei om 20.00 uur in de Spiegelzaal, Ketelhuisplein 41, Amsterdam
Je bent van harte welkom!
Voor vragen en om je aan te melden graag mailen naar Peter Stravers, email: zitgroepWG@amsterdaminzichtmeditatie.nl. Peter kan dan ook inzicht geven wat de bijdrage ongeveer zal zijn.

Gegevens

Datum:
15/05/2023
Tijd:
20:00 - 21:45
Evenement Categorie:

Organisator

Peter Stravers

Locatie

WG-terrein
Ketelhuisplein 41
Amsterdam, 1054 RD
+ Google Maps