Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer verdiepingsgroep juni en juli

07/06/2022 @ 19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Als we een tijdje bezig zijn met mediteren kunnen we dingen tegenkomen die we niet direct kunnen plaatsen, vragen over hebben of waar we wat ondersteuning bij zouden willen. Je ben welkom bij de zomer-verdiepingsgroep olv Ria Kea op dinsdagavond  om voor een wat langere periode samen met anderen te mediteren en uit te wisselen. De thema’s die aan bod komen gaan over de kwaliteiten die we ontwikkelen in de meditatie. De onderwerpen waar we het over zullen hebben ontstaan dynamisch in de groep, er wordt uitgewisseld en er is uitleg vanuit de dhamma over het proces van meditatie. Tijdens een bijeenkomst is er zit- en loopmeditatie en soms wat aandachtig bewegen. In deze groep trek je min of meer samen op in de ontdekkingsreis van de meditatie.
Je bent heel welkom om hieraan deel te nemen. Het is verdiepend, inspirerend en ondersteunend op ons pad van inzicht en compassie. In januari 2022 start een nieuwe serie die tevens een voortzetting is van de groep die al een tijdje samenkomt. Wees welkom!

Waar? Online – na aanmelding ontvang je een zoomlink

Wanneer? 6 dinsdagavonden: 7-14-21 juni, 5-12-19 juli
Van 19.30 uur – 21.30 uur.

Kosten?
Deelname kost 20 euro.  En dayaka’s (weldoeners van AIM) betalen 10 euro voor de serie. Als je later invoegt, betaal je ook 20 euro (of 10 euro).
Je kan hier aanmelden:

Je ontvangt na aanmelding automatisch de zoomlink voor de zomerserie.

De begeleiding door Ria Kea is op basis van donatie (dana is een geweldige praktijk die je oefening wonderbaarlijk kan ondersteunen, onder andere omdat het vele mensen blij kan maken – om zelf te ervaren!).

 

Gegevens

Datum:
07/06/2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

Online