Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Specale mettameditatiebijeenkomst met Zuster Virañani – ONLINE

7 juni @ 09:00 - 12:00

Portretfoto van zuster Virañani

Op 7 juni zal zuster Virañani ONLINE een meditatie bijeenkomst begeleiden.

THEMA EN TIJDEN WORDEN NOG BEKEND GEMAAKT. Vermoedelijk van 9.00-10.30 uur. 

Over zuster Virañani 

Door het coronavirus kon ze niet naar Nederlands komen. Gelukkig zal zr Viranani vanuit haar klooster/meditatiecentrum in Yangon online bij ons zijn.

Eerwaarde Virañani is een geliefde dhamma-lerares en is al eerder in Amsterdam geweest. Sinds 2015 komt ze elk jaar in Nederland. Ze leeft als non met 8 leefregels en stelt haar leven in dienst van de Dhamma, terwijl ze velen die het pad bewandelen van harte ondersteunt. Van huis uit is ze evolutionair bioloog en ze woonde en werkte in Nieuw Zeeland. Geboren op Hawaii, woont ze nu een gedeelte van het jaar in Birma. Daar is ze een van de leraren en initiatiefnemers van de internationale Metta retraite in Pyinsar. Ook is ze onderdeel van metta-in-action, een initiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen en nunneries, scholen en afgelegen dorpen waar zorg ontbreekt. 

Zuster Virañani geeft met veel enthousiasme les en maakt de traditionele teksten toegankelijk met voorbeelden uit het dagelijkse leven.

Luister naar een dhamma-talk van zuster Virañani op Dharmaseed.

Dana

Er zijn geen kosten aan deelname, maar we nodigen je van harte uit om ter ondersteuning van zr Viranani dana te geven, dat kan via het rekening nr van Amsterdam Inzichtmeditatie.

Na je aanmelding ontvang je zaterdag 6 juni de link voor de zoom room. 

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail:
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl