Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Specale meditatiebijeenkomst met Zuster Virañani – ONLINE

07/06/2020 @ 09:00 - 10:30

Portretfoto van zuster Virañani

Op 7 juni zal zuster Virañani ONLINE een meditatie bijeenkomst begeleiden.

De tijd zal zijn van 9.00-10.30 uur, zondagochtend 7 juni. Een geweldige start van de dag, met begeleide zitmeditatie (metta en vipassana), loopmeditatie, dhamma inleiding en Q&A. 

Over Ayya Virañani 

Door het coronavirus kon ze niet naar Nederlands komen. Gelukkig zal zr Viranani vanuit haar klooster/meditatiecentrum in Yangon (Myanmar) online bij ons zijn. Zr Virañani is een geliefde dhamma-lerares vanwege haar praktische kijk op de Dhamma en de diepe kennis van waaruit ze spreekt. Ze heeft zich gespecialiseerd in metta, en de combinatie van vipassana en mettameditatie. Van huis uit is ze evolutionair bioloog en ze woonde en werkte in Nieuw Zeeland. Geboren op Hawaii, woont ze nu een gedeelte van het jaar in Birma. Daar is ze een van de leraren en initiatiefnemers van de internationale Metta retraite in Pyinsar. Ook is ze samen met anderen, initiatiefnemer van metta-in-action, een initiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen en nunneries, scholen en afgelegen dorpen in Myanmar waar zorg ontbreekt. 

Zuster Virañani geeft met veel enthousiasme les en maakt de traditionele teksten toegankelijk met voorbeelden uit het dagelijkse leven. En nog belangrijker: ze ademt metta! 

Dana voor zr Viranani

Er zijn geen kosten aan deelname, maar we stellen het zeer op prijs als dana gegeven wordt aan zr Viranani. In de bevestigingsmail ontvang je hierover informatie. 

Zaterdag 6 juni ontvang je de link voor de zoom room. 

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
07/06/2020
Tijd:
09:00 - 10:30
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl