Vervolggroep

Een vervolggroep is voor mensen met meditatie ervaring. Meestal is het een serie meditatiebijeenkomsten rond een verdiepend thema. We mediteren, behandelen soms een tekst, er is toelichting en we wisselen ervaringen uit. Er zijn vervolgcursussen geweest over de satipatthana sutta (de vier domeinen van opmerkzaamheid), over het achtvoudige pad (de middenweg) en over de vier edele waarheden.

Vervolggroep

Vanaf maandagavond 7 september 2020: een nieuwe serie van acht ONLINE bijeenkomsten voor mensen met meditatie ervaring rond het thema: 

“Het ontwikkelen van meditatieve kwaliteiten in ons”

In deze serie van 8 avonden geven we aandacht aan de  kwaliteiten die we ontwikkelen als we mediteren.Hoe kun je deze kwaliteiten versterken en hoe breng je ze in balans zodat inzicht, mededogen en vrede groeien?

Opbouw:
We beginnen met gezamenlijk mediteren, daarna is er gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen.Het is een mooie gelegenheid om te reflecteren op je eigen ervaringen, te luisteren naar die van anderen en zo je eigen proces weer te voeden.
Elke avond geven we aandacht aan een bepaald aspect van onze meditatie, in deze serie gaan we kijken naar de meditatieve kwaliteiten, verlichtingsfactoren die vaak een helende en inzichtgevende kwaliteit in zich hebben. 

Begeleider: Ria Kea

Data: maandagavond 7, 14, 21, 28 sept en 5, 19, 26 oktober, 2 november.

Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur. 

Kosten: 25 euro.  De begeleiding vindt plaats op basis van dana. (Dit wordt verder uitgelegd) 

Deze avonden bieden mogelijkheid om gezamenlijk in een groep van maximaal 21 mensen te mediteren, te verdiepen en uit te wisselen. Welkom!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier