Vervolggroep

Een vervolggroep is voor mensen met meditatie ervaring. Meestal is het een serie meditatiebijeenkomsten rond een verdiepend thema. We mediteren, behandelen soms een tekst, er is toelichting en we wisselen ervaringen uit. Er zijn vervolgcursussen geweest over de satipatthana sutta (de vier domeinen van opmerkzaamheid), over het achtvoudige pad (de middenweg), de vier edele waarheden en de verlichtingsfactoren (meditatieve kwaliteiten).

Ook is er een cursus voor mensen die de 8-weekse Mindfulnesstraining hebben gedaan en nu op zoek zijn naar een vervolg. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op de pagina Van Mindfulness naar Inzichtmeditatie

Vanaf april nieuwe online reeks Het ontwikkelen van meditatieve kwaliteiten 

Op 6 april start een nieuwe reeks van zes tweewekelijkse bijeenkomsten. Het thema is “Het ontwikkelen van meditatieve kwaliteiten”. De avonden hebben steeds dezelfde opbouw: welkom en onderwerp, enige bewegingsoefeningen, loopmeditatie, begeleide zitmeditatie en uitwisseling/vragen. Iedere bijeenkomst heeft een ander onderwerp en dit komt terug in de begeleide zitmeditatie.

Voor wie: voor mensen met enige meditatie ervaring en die dit verder willen verdiepen.

Wanneer: 6, 20, en 27 april. 4, 18 en 25 mei

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur (vanaf 19.15 uur is de zoomruimte open)

Kosten: de bijeenkomsten zijn op basis van dana (vrijgevigheid)

Begeleiding: Ria Kea

Aanmelden: via info@riakea.nl

Na aanmelding ontvang je via de mail een zoomlink die voor alle bijeenkomsten te gebruiken is. 

Om de hoogte gehouden te worden over andere cursussen kun je het beste je op de nieuwsbrief abonneren of regelmatig in de agenda kijken.

Amsterdam InzichtMeditatie
Mediteren in Amsterdam