Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandagavond meditatie met Sr Viranani

02/01/2023 @ 19:30 - 21:00

Wekelijkse meditatiebijeenkomst op maandagavond van 19.30-21.00 uur. 

De eerste meditatie-avond van het jaar wordt begeleid door Sr. Viranani! Zuster Viranani heeft tussen Kerst en Oud&Nieuw een Stadretraite Mettameditatie gegeven. We werden allen weer geraakt door haar warme en wijze begeleiding en dhammatalks. We zijn blij dat ze maandagavond de inzichtmeditatie op het WG terrein zal begeleiden. Als je mee wilt doen, dan heel graag je aanmelden met onderstaande link. Graag tot dan!

Iedereen is welkom!

Andere maandagavonden: 

Dit is voor mensen met (enige) meditatie-ervaring. Mocht je nog nooit hebben gemediteerd, of kennis willen maken met vipassana/inzichtmeditatie, dan kan je meedoen aan een introductiecursus inzichtmeditatie.

De opbouw van de meditatiebijeenkomst is meestal als volgt: welkom en 45 minuten zitmeditatie, daarna ca 30 min loop- of sta-meditatie  en afsluiten met Q&A en uitwisseling (15 minuten). De uitwisseling heeft als doel je meditatieproces te ondersteunen en het is mooi om ook ervaringen van anderen te horen. De ervaren begeleider zal, indien behulpzaam, enige uitleg geven over de manier van mediteren of dingen die we kunnen ervaren in de meditatie.

Begeleiding: Riët Aarsse, Victor Melenhorst, Peter Stravers of Sjoerd van der Linden. Hier kan je meer over deze begeleiders lezen.

Waar? Live op het WG-Terrein, Amsterdam Oud-West, Ketelhuisplein 41, 1054 RD Amsterdam  – Hoek Anna Spenglerstraat – (Aanbellen bij Spiegelzaal).

Tijd: 19.30-21.00 uur – Wees svp op tijd, fijn als je minimaal 10 minuten van te voren aanwezig bent (thee staat klaar).

Kosten: 5 euro (dit zijn kosten voor de huur).
Je kan ter plekke betalen, je kan ook vooraf betalen door je aan te melden met onderstaand formulier. Dat is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er zullen komen. Dus graag vooraf aanmelden als het kan, en anders zien we je verschijnen.

Na afloop is er mogelijkheid voor het beoefenen van dana (donatie aan begeleider).

AANMELDEN:
Graag tot ziens op het WG-terrein, in de Spiegelzaal.

Gegevens

Datum:
02/01/2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

WG-terrein
Ketelhuisplein 41
Amsterdam, 1054 RD
+ Google Maps