Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandagavond meditatie

03/10/2022 @ 19:30 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Samen zitten werkt inspirerend voor je eigen meditatie, en met jouw aanwezigheid inspireer je anderen weer. Van harte welkom!

Dit is voor mensen met (enige) meditatie-ervaring. Mocht je nog nooit hebben gemediteerd, of kennis willen maken met vipassana/inzichtmeditatie, dan kan je meedoen aan een introductiecursus inzichtmeditatie.

De opbouw van de meditatiebijeenkomst is meestal als volgt: korte inleiding en 45 minuten zitmeditatie, daarna ca 30 min loop- of sta-meditatie  en afsluiten met Q&A en uitwisseling (15 minuten). De uitwisseling heeft als doel je meditatieproces te ondersteunen en het is mooi om ook ervaringen van anderen te horen. De ervaren begeleider zal, indien behulpzaam, enige uitleg geven over de manier van mediteren of dingen die we kunnen ervaren in de meditatie.

Begeleiding: Een team van begeleiders bestaande uit Sjoerd van der Linden, Victor Melenhorst, Peter Stravers of Riët Aarsse begeleidt om de beurt de bijeenkomsten. Hier kan je meer over deze begeleiders lezen.

Waar? Live op het WG-Terrein, Amsterdam Oud-West, Ketelhuisplein 41, 1054 RD Amsterdam  – Hoek Anna Spenglerstraat – (Aanbellen bij Spiegelzaal).

Tijd: 19.30-21.00 uur – Wees svp op tijd, fijn als je minimaal 10 minuten van te voren aanwezig bent (thee staat klaar).

Kosten: 5 euro (dit zijn kosten voor de huur).
Je kan ter plekke betalen, je kan ook vooraf betalen door je aan te melden met onderstaand formulier. Dat is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er zullen komen. Dus graag vooraf aanmelden als het kan, en anders zien we je verschijnen.

Na afloop is er mogelijkheid voor het beoefenen van dana (donatie aan begeleider).

AANMELDEN:
Graag tot ziens op het WG-terrein, in de Spiegelzaal.

Gegevens

Datum:
03/10/2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl

Locatie

WG-terrein
Ketelhuisplein 41
Amsterdam, 1054 RD
+ Google Maps