Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mediteren in de natuur

12/09/2020 @ 10:00 - 13:30

De natuur vraagt niets van ons. Dat kan helpen om ook even niets van onszelf te verlangen, en alleen maar te hoeven zijn met alles wat zich aandient.

Deze zaterdagochtend zoeken we de natuur op in nationaal park Zuid-Kennemerland. We wandelen grotendeels in stilte, ondersteund door lichte meditatie-oefeningen om contact te maken met de stilte in jezelf en je te openen voor de natuur. Vipassana-leraar Ria Kea biedt een passende contemplatie aan die ons helpt om inzicht te ontwikkelen in de drie karakteristieken van alles wat bestaat.

Praktisch
Ervaring met meditatie is niet nodig maar ook geen bezwaar. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Deelname is gratis; je bent uitgenodigd om dana te beoefenen. Zorg voor stevige schoenen, passende kleding en neem iets te eten en te drinken mee.

Locatie
We verzamelen op de openbare parkeerplaats bij de ingang van het landgoed. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: van station Santpoort-Noord is het vijf minuten lopen. Als je met de auto wilt komen en passagiers wilt meenemen, kun je dat aangeven op het aanmeldformulier.

Corona
We nemen de coronarichtlijnen van het RIVM in acht. Houd afstand van andere deelnemers. Blijf thuis als je milde verkoudheidsklachten of andere symptomen hebt. Let op: in het OV en bij autodelen is een mondkapje verplicht.

12 september – 10:00 – ca. 14:00 uur – Landgoed Duin & Kruidberg (station Santpoort-Noord)

Meer informatie over het programma en de aanmeldlink vindt je hier:

INFORMATIE

Gegevens

Datum:
12/09/2020
Tijd:
10:00 - 13:30
Evenement Categorie:

Organisator

Amsterdam Inzichtmeditatie
E-mail
info@amsterdaminzichtmeditatie.nl